DE MANNENMONOLOOG

Premiere 10 & 11 Oktober 2014

Op Tournee Door Vlaanderen!

Bij de première in het najaar van 2014 sloeg deze show meteen in bij pers en publiek. De Standaard bracht zelfs een dubbele recensie van een man én een vrouw, die allebei lovend waren.

“een leerrijke, grappige en soms hilarische avond… kletsen op onze eigen billen, dat spreekt”
(Peter Vantyghem-De Standaard)

“Het was bijna genant om vrouwen in de zaal te horen gieren, terwijl hun mannen hen van opzij bekeken als waren ze echt sullige Onslows…Het is wel makkelijker lachen met jezelf, dan met de man naast je, zeker als die beter kan koken dan jij.”
(Veerle Beel-De Standaard)

“In een wervelende opeenvolging van mooi gevonden beeldspraak, geestige anecdotes en rake gevolgtrekkingen houdt An ononderbroken de aandacht vast.”
(Ariane De Borger-Knack/Plus magazine)

Dat vraagt dus om een herneming!

Mannen zijn met uitsterven bedreigd! Volgens de Australische professor Jennifer Garner is het mannelijke DNA langzaam maar zeker aan het afbrokkelen. Binnen 5 miljoen jaar zou het helemaal verdwenen zijn. De man is dus een uitstervende diersoort en daarom doet An Nelissen in haar 10de soloproductie een warme oproep om de man te redden. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan? Of wat zouden we niet doen, als er geen mannen meer zijn? Ja, mannen: het is zover, een feministe neemt het voor jullie op. Dat we dat nog mogen meemaken!

Productie: Drie Pees
Regie: Peter Perceval
Tekst: Peter Perceval & An Nelissen

Op 18 september 2015 komt de DVD van deze voorstelling uit, geproduceerd door PIAS-Comedy. 

An: “Ik kijk niet graag naar mezelf op een scherm, maar deze registratie vind ik een schot in de roos. Vooral de shots waarin je de zaal ziet vanuit mijn standpunt vind ik een echte ontdekking. Zo krijgt het publiek het nooit te zien. Als extra cadeautje hebben we er ook nog eens zes extra’s uit mijn privé-archief op gezet. Een verrassing!!

Binnenkort

[add_eventon_list number_of_months=”12″ event_count=”50″  hide_past=”yes” event_type=”4″ hide_empty_months=”yes” show_year=”yes” ]

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon