2010-nu

ZUS / Drie Pees (2011)

zus2011ZUS … over hoe je je eigen familie, heel je leven met je meedraagt, tegen wil en dank. Dat geeft veel leuke momenten, maar ook wel eens pijnlijke. En daarnaast gaat het ook een beetje over een generatie jongeren die een seksindigestie heeft, door het overaanbod aan porno op het internet. Maar dat, was

slechts de aanleiding tot een prettig avondje roeren in familiegeheimen.

 

 

 

 

Moedermonoloog / Drie Pees (2012)

Moedermonoloog2012In Moedermonoloog was ik openhartig over het moederschap en lachte ik met alles waar niemand aan durfde denken. De voorstelling was meteen een schot in de roos en de herkenbaarheid in het publiek enorm. Ik heb mijn eigen ervaringen als moeder gebruikt en dat sloeg enorm aan bij het publiek. Ook de reacties achteraf waren vaak emotioneel.

 

 

 

 

 

 

 

Queens of Comedy / Drie Pees (2013)

AffQueensOfComedyWEB2013In 2013 bundelde ik de krachten met andere topvrouwen uit de comedy. Samen met Saartje Vandendriessche en Veerle Malschaert vormde ik het vaste trio van de Queens of Comedy. We namen ook elke keer een iets onbekendere comedienne mee om ze voor te stellen aan het publiek. Deze voorstelling liep maar een korte periode maar we deden er heel wat zalen mee daveren en het was leuk om samen een avondvullend programma te maken waarin we elks ons eigen ding kwijt konden.

 

 

 

 

 

Mannenmonoloog / Drie Pees (2014)

AfficheHRKLEINOndertussen ben ik aan mijn 10de solovoorstelling toe, waarin ik een warme oproep doe om de mannen te redden. Binnen 5 miljoen jaar zijn ze namelijk helemaal uitgestorven!

Dat is natuurlijk nog een hele tijd, maar An kijkt graag vooruit. Want wat zouden we doen als mannen niet zouden bestaan? Ja, mannen: het is zover, een feministe neemt het voor jullie op. Dat we dat nog mogen meemaken!

Facebook Iconfacebook like buttonYouTube Icon